Mutti este o companie italiana renumita pentru productia de conserve de rosii de inalta calitate. Fondata in 1899 de Marcellino Mutti in Parma, Italia, Mutti s-a specializat de-a lungul anilor in transformarea rosiilor, concentrandu-se exclusiv pe acest segment pentru a asigura produse de cea mai buna calitate. Compania este cunoscuta pentru inovatia si dedicarea sa in selectia celor mai bune soiuri de rosii, cultivandu-le in mod sustenabil si procesandu-le cu tehnici care mentin gustul intens si natural al rosiei proaspete.

Mutti a fost pionier in introducerea multor inovatii in industria de prelucrare a rosiilor, inclusiv concentratul de rosii dublu concentrat si inovatia ambalajului, cum ar fi pachetul de pasata de rosii (polpa) in tub. Prin dedicarea sa fata de calitate, Mutti a reusit sa devina lider pe piata italiana de conserve de rosii si sa se extinda pe plan international.

Angajamentul companiei fata de sustenabilitate este evident in practicile sale agricole, care includ colaborarea stransa cu fermierii pentru a asigura metode de cultivare care respecta mediul si asigura un produs de cea mai buna calitate. Mutti se mandreste cu trasabilitatea produselor sale, permitand consumatorilor sa afle exact de unde provin rosiile din conservele lor.

In inima filosofiei Mutti sta convingerea ca simpla pasiune pentru rosii poate transforma mesele obisnuite in experiente culinare extraordinare. Aceasta pasiune, impreuna cu angajamentul pentru inovatie si sustenabilitate, face din Mutti un nume de incredere si respectat in lumea culinara.