Cine este Kimbo ? Kimbo este cel de-al doilea jucator din piata italiana de vanzare si este singurul brand mare care este intr-o continua dezvoltare. Succesul in crestere se datoreaza, in mod cert, loialitatii stricte acordate traditiei cat si calitatii excelente.

 

Pentru a face o cafea buna, trebuie sa mergi foarte departe deoarece calitatea depinde mai ales de calitatea materiei prime. Acesta este motivul pentru care Kimbo S.p.A. a acordat o atentie deosebita selectiei de cafea verde din acele tari care o produc de fapt. Toate fazele de cultivare ale cafelei sunt supravegheate cu atentie si supuse controalelor multiple.

 

Acesta este modul in care planta poate sa creasca sanatos si sa produca o calitate excelenta de fructe de padure rosii. Aceleasi fructe de padure care ascund cele mai pretioase comori: fasolea verde. Acestea sunt uscate de soare, decorticate si in cele din urma expediate în Italia.

 

Prin urmare asa se creeaza, faimoasa "cafea prajita napolitana". Gama pentru Romania va contine peste 14 articole in care vor fi, pe langa cafeaua clasica si cafeaua capsule. KIMBO, toata pasiunea noastra intr-o ceasca de cafea.