Parmafood și AQUILA prezintă soluții complete pentru sectorul HoReCa la Foodservice & Hospitality Expo 2024

AQUILA, liderul pieței de distribuție și logistică pentru bunuri de larg consum din România, împreună cu Parmafood, care a devenit parte din grup în aprilie 2024, vor participa la Foodservice & Hospitality Expo. Acesta este cel mai mare eveniment din domeniul retail și HoReCa din Europa de Sud-Est și va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie 2024, la Hala Laminor, București.

Sub tema "AQUILA: Partenerul HoReCa cu soluții de la A la Z", compania va prezenta o gamă largă de soluții adaptate nevoilor operatorilor din HoReCa. Oferta lor include atât branduri locale și internaționale, cât și brandurile proprii precum Gradena, LaMasă și Yachtis. Prin integrarea Parmafood în structura grupului, AQUILA și-a consolidat și extins portofoliul, oferind o gamă mai variată de produse și servicii care acoperă întregul lanț de aprovizionare, de la ingrediente pentru prepararea mâncărurilor, la băuturi și soluții logistice rapide.

Răzvan Bagherea, Director de Organizare și Resurse Umane, a declarat:
"Strategia noastră vizează dezvoltarea continuă în canalul HoReCa, iar prin oferirea de soluții complete ne dorim să fim partenerul de încredere al afacerilor din ospitalitate. Prin sinergiile create în urma integrării Parmafood în familia AQUILA, ne-am extins portofoliul de produse și acoperim întregul lanț de aprovizionare, de la ingredientele necesare preparării mâncărurilor, la băuturi și soluții logistice rapide. HoReCa a fost canalul de distribuție cu cel mai mare ritm de creștere în primele 6 luni din 2024, cu vânzări mai mari cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut."

Participanții care vor vizita standul AQUILA din cadrul Foodservice & Hospitality Expo vor avea parte de o experiență completă. Pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, AQUILA va organiza trei zone tematice – bucătărie, bar și cafenea – pentru a prezenta produsele extinse din portofoliu. Printre acestea se numără branduri internaționale de renume, precum Lavazza, Nutella, Hulala, Mutti, Tabasco, Kikkoman, Beluga, Piper-Heidsieck, Serena și Frescobaldi.

Evenimentul va include demonstrații culinare live, susținute de Chefi renumiți, printre care: Chef Carlo Casoni, Head Chef la Mutti Italy, Chef Giuseppe Angino, expert în bucătăria italiană, Chef Cătălin Petrescu, cunoscut pentru experiența sa în bucătăria japoneză și Chef John Menumorut, brand ambasador al unor mărci internaționale de prestigiu. În zona de bar și cafenea, barista și barmani vor demonstra măiestria preparării băuturilor premium, de la cafea de top la cocktailuri rafinate.

Foodservice & Hospitality Expo București este singurul târg B2B dedicat profesioniștilor din domeniul mâncărurilor, băuturilor, retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est. Cea de-a IV-a ediție a evenimentului, desfășurată între 16 – 18 noiembrie 2024, va reuni companii importante din retail și furnizori atât românești, cât și internaționali, oferind participanților oportunități de networking și soluții inovatoare pentru industria ospitalității.