
Miercuri, 5 Decembrie 2018 la orele 10.00, Parmafood a participat ca partener la evenimentul “ Alimentatia rationala pentru sanatate, editia a 3-a“
Pe data de 5 decembrie 2018, Parmafood a fost partener in cadrul simpozionului regional "Alimentatie rationala pentru sanatate, editia a 3-a", eveniment organizat in cadrul Colegiului Tehnic "Mihai Bravu" din Bucuresti.
Acest eveniment a vizat implicarea unui numar cat mai mare de cadre didactice in vederea imbogatirii cunostintelor teoretice si practice legate de modalitatea prin care alimentatia rationala de zi cu zi sa devina obisnuinta si, in acelasi timp, constientizarea in permanenta a efectului negativ al unei alimentatii haotice, nesanatoase.
Proiectul s-a adresat elevilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal, dar si cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar si cercetatorilor.
Chef John Menumorut (Corporate Chef Parmafood) a fost unul dintre invitatii speciali ai evenimentului.