DESCOPERĂ GUSTUL UMAMI CU KIKKOMAN DESCOPERĂ GUSTUL UMAMI CU KIKKOMAN

Poți fi tu norocosul câștigător al unui original Napoleon Grill.

Este sezonul BBQ! Aprinde flacăra aromei pentru oaspeții tăi : descoperă noile rețete delicioase de grill și câștigă unul dintre premiile noastre spectaculoase!

Mai mult Kikkoman pentru BBQ-ul tău

Câștigă un grill de lux și descoperă rețete noi

ESTE ȘANSA TA PENTRU A CÂȘTIGA UN NAPOLEON GRILL

Vrei să te bucuri și mai mult de un BBQ? Intră în competiția Kikkoman pentru șansa de a câștiga premiul cel mare: un original Napoleon Grill, de o calitate premium!

Și asta nu este tot. Îți oferim încă 20 de premii excelente pentru o experiență grill de neuitat: 4 cutii din lemn Kikkoman cu ustensile pentru carne și tocătoare, 4 seturi Kikkoman de ustensile în cutii din lemn pentru grătar, 4 cutii Kikkoman suport din lemn pentru sosurile tale preferate si pentru șervețele și tacâmuri, 4 Șorțuri de grătar Kikkoman, plus 4 seturi de produse Kikkoman.

Acel extra BBQ Kikk este dat, desigur, de sosurile noastre! Ideal pentru marinade, glazuri picante și acel gust Umami, pentru salatele și garniturile tale!

COMPETIȚIA SE DESFĂȘOARĂ ÎNTRE 15 IUNIE ȘI 30 IULIE 2024. PREMIILE VOR FI TRASE LA SORȚI.
Ce ingrediente conține sosul de soia Kikkoman?
Trimite
UN GRILL, POSIBILITĂȚI INFINITE!

Vrei să oferi preparatelor tale la grătar mai mult Kikk? Nu căuta mai departe! Gustul unic Umami al lui Kikkoman intensifică aromele preparatelor tale la grătar. Fie că este vorba de carne, pește sau legume – utilizează întreaga putere a sosului Kikkoman ca ingredient secret pentru a-ți impresiona oaspeții. De exemplu, folosește sosul Kikkoman Teriyaki BBQ cu miere, ca glazură, finish sau ca sos. În rețele noastre vei găsi inspirație pentru a pregăti mâncăruri interesante și variate de tip BBQ .

Selectează categoria
ÎNCINGE GRĂTARUL PENTRU CARNE!

Suculent, fraged și versatil: încearcă rețetele noastre de sezon și vei simți diferența dată de sosul Kikkoman!

ÎNCINGE GRĂTARUL PENTRU PEȘTE!

Pește la grătar? Suntem cuceriți! Prepară delicii aromate din ocean cu Kikkoman!

SALATE & GARNITURI: DELICATESE MICI – PLĂCERE IMENSĂ!

Salatele și garniturile sunt esențiale vara. Rețetele noastre adaugă o prospețime irezistibilă mesei tale.

GRĂTAR CU LEGUME?

Legumele la grătar, ciupercile și chiar fructele sunt un succes pentru fanii grătarului. Iar cu Kikkoman pentru un plus de savoare, sunt deosebit de gustoase. Încearcă și tu!

MARINADE CARE-ȚI LASĂ GURA APĂ!

Fie că faci grătar sau gătești marinarea face toată diferența! În comparație cu simpla condimentare, marinarea conferă preparatelor tale un gust deosebit de intens, făcând carnea, peștele sau legumele și mai gustoase, mai suculente și mai fragede. Rețetele noastre îți arată cum!