Zuccardi

Zuccardi este un brand emblematic al viticulturii argentiniene, recunoscut la nivel global pentru dedicarea sa neclintita fata de calitate si inovatie in productia de vinuri. Fondata in anii '60 de catre Alberto Zuccardi, crama a crescut sub indrumarea generatiilor urmatoare, devenind un lider in explorarea potentialului unic al terroir-urilor din regiunea Mendoza, inima viticola a Argentinei.

Brandul Zuccardi se distinge prin angajamentul sau fata de practici sustenabile si ecologice in viticultura, respectand natura si promovand biodiversitatea in vitele de vie. Acesta este dedicat exprimarii autentice a soiurilor de struguri autohtone, precum Malbec si Torrontes, precum si a altor varietati adaptate climatului argentinian, producand vinuri care reflecta complexitatea si diversitatea regiunii.

Vinurile Zuccardi sunt apreciate pentru structura lor robusta, aromele intense de fructe si echilibrul elegant intre aciditate si taninuri, fiind adesea onorate cu recunoasteri internationale. Prin pasiunea si inovatia familiei Zuccardi, brandul continua sa impinga limitele calitatii in viticultura argentiniana, oferind iubitorilor de vin experiente memorabile si autenticitate in fiecare sticla.