Tommasi este un nume de referinta in lumea vinului italian, reprezentand cu mandrie traditia si pasiunea unei familii care si-a dedicat generatii intregi cultivarii vitei-de-vie si productiei de vinuri de exceptie. Infiintat in 1902 in regiunea viticola Veneto, in inima zonei Valpolicella, Tommasi s-a distins prin abilitatea sa de a produce vinuri rosii robuste si complexe, printre care Amarone della Valpolicella si Ripasso, care exprima caracterul si bogatia terroir-ului local.

Cu o abordare meticuloasa a viticulturii si vinificatiei, Tommasi cultiva struguri pe domenii vaste, folosind practici traditionale si tehnologii moderne pentru a asigura calitatea superioara a vinurilor sale. Fiecare sticla de vin Tommasi este rezultatul unei combinatii armonioase intre respectul pentru natura, mostenirea culturala si inovatie, oferind o gama larga de vinuri care sa satisfaca palatele celor mai exigente.

Angajamentul Tommasi fata de excelenta si dedicatia pentru mestesugul vinului sunt recunoscute la nivel international, consolidand pozitia brandului ca unul dintre cei mai respectati producatori de vin din Italia. Familia Tommasi continua sa fie un ambasador al stilului de viata italian si al culturii vinicole, invitand iubitorii de vin din intreaga lume sa descopere autenticitatea si frumusetea vinurilor italiene.