Tenuta Luce

Tenuta Luce este un brand prestigios de vinuri din inima Toscanei, renumit pentru dedicarea sa in producerea unor vinuri de exceptie, care reflecta bogatia si complexitatea terroir-ului Montalcino. Fondata din colaborarea dintre familiile Mondavi si Frescobaldi, doua dintre cele mai respectate nume in lumea vinului, Tenuta Luce imbina traditia toscana cu inovatii viticole pentru a crea vinuri cu o identitate puternica si expresiva.

Celebru pentru Luce, un blend sofisticat de Sangiovese si Merlot, Tenuta Luce produce de asemenea Lucente, un vin accesibil dar nu mai putin impresionant, si Luce Brunello, o expresie pura a soiului Sangiovese. Vinurile Tenuta Luce sunt apreciate pentru structura lor robusta, aromele complexe de fructe rosii, notele de condimente si finisajul elegant, fiind in mod constant aclamate atat de critici, cat si de iubitori de vinuri fine.

Dedicata excelentei si inovatiei continue, Tenuta Luce reprezinta un simbol al calitatii superioare in vinificatia toscana, oferind experiente memorabile si rafinate pentru cunoscatorii de vinuri din intreaga lume.