Perlino

Perlino este un brand italian cu o traditie indelungata in productia de vinuri spumante, vermuturi si alte bauturi fortificate. Fondata in 1905 in regiunea Piemont, Perlino este recunoscuta pentru dedicarea sa fata de calitate si mestesugul distilarii si fermentarii. Compania combina metode traditionale cu tehnologii moderne pentru a crea produse care reflecta bogatia si diversitatea viticola italiana.

Gama de produse Perlino include vermuturi clasice rosii si albe, apreciate pentru echilibrul lor intre dulceata si amaraciune, precum si pentru notele aromatice complexe de ierburi si condimente. De asemenea, vinurile spumante Perlino sunt cunoscute pentru finetea bulelor si caracterul lor fructat si proaspat, fiind ideale pentru celebrari sau ca aperitive.

Dedicat inovatiei si excelentei, brandul Perlino este angajat in promovarea stilului de viata italian prin fiecare sticla produsa, oferind o gama variata de bauturi care imbogatesc momentele de bucurie si celebrare. Cu un angajament profund fata de traditie si calitate, Perlino continua sa fie un reper in industria bauturilor italiene, aducand in prim-plan gustul autentic si rafinamentul italian.