Mixer este un brand italian inovator, specializat in productia de pureuri, siropuri si alte ingrediente de calitate superioara pentru cocktailuri si bauturi mixate. Infiintat in inima Italiei, Mixer se distinge prin pasiunea si dedicarea sa pentru a oferi barmanilor si iubitorilor de cocktailuri ingrediente care sa imbunatateasca si sa diversifice experienta gustativa a bauturilor lor.

Fiecare produs Mixer este creat folosind fructe proaspete si ingrediente naturale, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si autenticitatea. Gama variata de arome, de la clasicele siropuri de zahar si limonada, pana la pureuri exotice de fructe, permite realizarea unor cocktailuri inventive si personalizate, imbogatind meniurile barurilor si restaurantelor.

Mixer este recunoscut pentru abordarea sa inovatoare si pentru angajamentul fata de sustenabilitate, utilizand practici responsabile in productie si ambalaj. Brandul italian este alegerea predilecta a profesionistilor din industria ospitalitatii, care cauta ingrediente de cea mai inalta calitate pentru a crea bauturi memorabile si pline de savoare.

Cu o traditie bogata si o viziune orientata catre viitor, Mixer continua sa inspire si sa redefineasca arta mixologiei, oferind o gama diversa de produse care capteaza esenta gusturilor italiene si internationale.