Lheraud

Lheraud este un brand francez de prestigiu in lumea coniacului si a armagnacului, cu o istorie familiala care dateaza din 1860. Situata in inima regiunii Cognac, distileria Lheraud cultiva struguri pe domeniul sau si practica metode traditionale de distilare pentru a produce coniacuri si armagnacuri de o calitate exceptionala. Dedicatia pentru mestesugul distilarii se reflecta in fiecare sticla, fiecare sortiment fiind o expresie a terroir-ului unic si a patrimoniului bogat al familiei.

Lheraud este renumit pentru abordarea sa artizanala si pentru atentia deosebita acordata fiecarui detaliu, de la selectia strugurilor pana la procesul de imbatranire in butoaie de lemn, care confera bauturilor sale un caracter distinctiv si arome complexe. Gama Lheraud include coniacuri cu vechimi variate, de la XO la editii limitate si foarte vechi, cautate de colectionari si cunoscatori din intreaga lume.

Cu un angajament neclintit fata de calitate si traditie, Lheraud continua sa fie o emblema a excelentei franceze in productia de spirtoase fine, oferind experiente gustative de neuitat si o mostenire culturala si familiala de neegalat.