Franklin & Sons

Franklin & Sons este un brand britanic de renume, fondat in 1886, care se specializeaza in productia de tonice, mixere si bauturi racoritoare de inalta calitate. Cu o istorie bogata in inovatie si excelenta, Franklin & Sons combina ingrediente atent selectionate, provenite din surse sustenabile, pentru a crea arome complexe si rafinate care completeaza perfect o gama larga de spirtoase premium.

Dedicat promovarii artizanatului britanic, fiecare produs este dezvoltat cu un angajament profund fata de calitate, fara a folosi coloranti artificiali, arome sau conservanti. De la tonicele clasice, cu o amaraciune echilibrata, la mixere inovatoare cu ingrediente exotice, Franklin & Sons ofera solutii versatile pentru barmani si iubitorii de cocktailuri, cautand sa imbogateasca experienta degustarii bauturilor alcoolice.

Angajamentul brandului fata de sustenabilitate si mostenirea sa de peste un secol face din Franklin & Sons un nume de incredere si respectat in industria bauturilor, oferind o calitate exceptionala care imbunatateste si eleva orice cocktail sau bautura racoritoare.