Dolin

Dolin este un brand francez istoric, recunoscut pentru productia sa de vermut de inalta calitate, precum si pentru alte lichioruri si spirtoase traditionale. Fondat in 1821 in orasul Chambery, situat in inima regiunii Savoia, Dolin a jucat un rol crucial in dezvoltarea si popularizarea vermutului, devenind sinonim cu stilul distinct „Vermouth de Chambery”.

Caracterizat printr-o abordare artizanala si utilizand retete transmise de-a lungul generatiilor, Dolin isi produce vermuturile prin infuzarea vinurilor selectionate cu o varietate de ierburi si plante aromatice locale, inclusiv pelin, pentru a crea arome complexe si echilibrate. Portofoliul sau include vermuturi clasice rosii, albe si dry, fiecare exprimand finetea si eleganta gusturilor specifice regiunii.

Angajamentul Dolin fata de traditie, calitate si inovatie a fost recunoscut si apreciat la nivel international, facand din brand o alegere predilecta pentru barmani si iubitori de cocktailuri care cauta ingrediente autentice si de inalta calitate. Dolin continua sa inspire si sa seteze standarde in lumea vermutului si a lichiorurilor, oferind experiente gustative rafinate si memorabile.