Contadi Castaldi

Contadi Castaldi este un brand italian de renume, specializat in productia de vinuri spumante de inalta calitate, situat in inima regiunii Franciacorta, Lombardia. Alegerea numelui, Contadi Castaldi, reflecta stransa legatura cu teritoriul si istoria sa, „contadi” reprezentand zonele rurale istorice ale regiunii, iar „castaldi” - administratorii acestor terenuri.

Inca de la infiintarea sa, Contadi Castaldi a adoptat o filozofie care pune accent pe inovatie si pe explorarea potentialului unic al Franciacortei pentru a produce vinuri spumante metoda traditionala. Vinurile spumante ale casei sunt apreciate pentru finetea bulelor, complexitatea aromelor si eleganta gustului, fiind rezultatul unei atentii meticuloase acordate intregului proces de productie, de la cultivarea strugurilor pana la maturarea in cramele lor.

Fiecare etapa a vinificatiei este gestionata cu grija, pentru a asigura ca fiecare sticla de Contadi Castaldi exprima caracteristicile distincte ale terroir-ului Franciacorta. Prin dedicarea sa fata de calitate si pasiunea pentru excelenta, Contadi Castaldi s-a stabilit ca un nume de referinta in lumea vinurilor spumante, oferind iubitorilor de vin experiente gustative de neuitat si contribuind la prestigiul vinurilor spumante italiene pe plan international.