Castell D'OR

Castell d'Or este un consortiu emblematic de cooperative vinicole din Catalonia, specializat in productia de Cava, un vin spumant de prestigiu care reflecta traditia si expertiza regiunii in viticultura. Cu o dedicare profunda pentru calitate si traditie, Castell d'Or foloseste metode clasice de fermentatie in sticla pentru a crea Cavas care sunt nu doar rafinate si elegante, dar si expresii autentice ale terroir-ului unic catalan.

Fiecare sticla de Cava produsa sub marca Castell d'Or este rezultatul unei selectii riguroase a celor mai bune struguri si al unei atentii deosebite acordate fiecarui detaliu al procesului de productie. Aceasta abordare meticuloasa asigura ca fiecare Cava poarta cu sine complexitatea, finetea si bulele persistente care o fac ideala pentru celebrari sau pentru a insoti diverse preparate culinare.

Angajamentul Castell d'Or fata de sustenabilitate si inovatie este evident in toate aspectele productiei sale de Cava, de la cultivarea responsabila a vitei-de-vie pana la practicile de vinificatie care respecta mediul inconjurator. Prin pasiunea sa pentru excelenta si prin promovarea valorilor catalane, Castell d'Or continua sa fie un lider in productia de Cava, oferind iubitorilor de vinuri spumante o experienta gustativa remarcabila si autentic catalana.