Cantine Di Marzo

Cantine di Marzo este unul dintre cele mai vechi si respectate nume din lumea vinului italian, avand radacini adanci in traditia viticola a regiunii Campania. Fondata in 1647, Cantine di Marzo este recunoscuta pentru contributia sa semnificativa la dezvoltarea si promovarea soiului de struguri Greco di Tufo, emblema al zonei. Compania se mandreste cu mostenirea sa bogata si continua sa produca vinuri care reflecta caracterul unic si complexitatea terroir-ului local.

Prin combinarea metodelor traditionale de vinificatie cu tehnici moderne, Cantine di Marzo asigura calitatea exceptionala a vinurilor sale, fie ca este vorba despre vinurile albe aromatice si minerale, caracteristice regiunii, sau despre rosii elegante si structurate. Angajamentul fata de sustenabilitate si respectul pentru natura sunt piloni centrali in filosofia companiei, asigurand conservarea peisajului si biodiversitatii regiunii pentru generatiile viitoare.

Vinurile Cantine di Marzo sunt o expresie autentica a pasiunii si dedicatiei pentru mestesugul viticol, invitand iubitorii de vin din intreaga lume sa descopere bogatia si diversitatea viticola a Campaniei. Brandul este un ambasador al calitatii si traditiei italiene, oferind experiente gustative memorabile ce imbina istoria, cultura si gustul autentic italian.