Caffo

Caffo este un brand italian cu o lunga traditie in productia de lichioruri fine si spirtoase, fondat la sfarsitul secolului al XIX-lea. Cu radacini adanci in regiunea Calabria, Caffo s-a distins prin dedicarea sa fata de metodele artizanale si folosirea retetelor traditionale pentru a crea bauturi de o calitate exceptionala. Familia Caffo, care conduce afacerea de generatii, a pastrat si perfectionat retete secrete, transmise din tata in fiu, care includ o varietate de ingrediente naturale, de la fructe si plante, pana la radacini si ierburi locale.

Brandul Caffo este renumit in special pentru Vecchio Amaro del Capo, un lichior amar cu note aromatice bogate, care reflecta esenta si bogatia gustativa a Calabriei. Gama de produse Caffo cuprinde, de asemenea, alte lichioruri traditionale italiene, grappe si spirtoase, fiecare produs fiind o marturie a pasiunii si a mestesugului familiei.

Dedicat mentinerii unui standard inalt de calitate si inovarii constante, Caffo combina cu succes traditia cu tehnologia moderna, oferind iubitorilor de lichioruri o gama diversa de bauturi autentice si sofisticate. Angajamentul fata de autenticitate si respectul pentru traditie fac din Caffo un reprezentant de seama al culturii si artizanatului italian in lumea bauturilor spirtoase.