Jules Destrooper este numele unui  comerciant colonial care in 1891 a elaborat propriile lui retete, traditionale belgiene, in care a combinat ingredientele importate din Africa si Orient cu cele mai bune ingrediente din cultura lui. Asa s-a obtinut un biscuit delicat, cu un gust unic de migdale si astfel s-a creat biscuiteria Jules Destropper.

Motivat de succesul produsului sau si prin talentul sau natural, Destrooper a elaborat propriile lui retete, traditionale belgiene, lansandu-se cu succes pe piata belgiana in anul 1891.

In anul 1911, pentru biscuitii cu migdale a fost recompensat cu premiul de aur intr-un concurs din Paris, fiind motivat sa-si continue si sa-si imbunatateasca calitatea produselor sale.

Prin intermediul unei metode de ambalare etans cu aluminiu, familia a reusit sa creasca termenul de valabilitate al produselor lor naturale pana la noua luni. Aceasta, desigur, a insemnat primul pas pentru un export la nivel mondial.

 

Si in ziua de astazi, Biscuitii Jules Destrooper se bazeaza pe reteta traditionala, secreta. 125 de ani de experienta implica in mod natural o multime de schimbari moderne, asistenta pe calculator, metode de productie pentru o calitate optima si igiena, dar retetele fondatorului originale nu vor fi modificate. La fel cum au fost in 1886, biscuitii Jules Destrooper sunt lipsiti de orice fel de coloranti  artificiali, aromatizanti sau conservanti. Fiecare biscuit este produs din dorinta de a oferi cel mai bun biscuit din unt cremos, oua proaspete, faina si zaharuri selectate.