Cu mai mult de un secol in urma, maestrii distilatori de la Caffo au produs alcool, brandy si lichioruri din plante medicinale cu cele mai obisnuite ingrediente din acea zona si din cultura italiana.

O calatorie care a inceput la sfarsitul secolului al XIX-lea pe versantii Muntelui Etna, cand fondatorul Giuseppe Caffo, deja un maestru distilator, si-a realizat visul preluand in 1915 o veche distilerie la Santa Venerina (CT) din Sicilia, pentru a se dedica pasiunii sale si a transmite cunostintele acumulate copiilor sai. 

De aici inainte, compania a crescut si a devenit "Distileria Caffo" de astazi, o concentrare de spirit de afaceri care a crescut si a evoluat cu pasiune si .

 

Un succes care poate fi atribuit calitatii produselor fabricate din cele mai bune materii prime, alese cu expertiza si transformate cu grija prin intermediul retetelor care au intrat acum in istoria artei distileriei italiene. Astazi, Caffo este numele prestigios al unei povesti in intregime italiene.