IKA CULINARY OLYMPICS 2024

Parmafood Group Distribution, prin 3 branduri din portofoliul sau Mutti, Tabasco®Brand și La Molisana, este alaturi de echipa Romaniei la IKA Culinary Olympics 2024. 

Parmafood Group Distribution sponsorizeaza echipa nationala a Romaniei alaturi de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT) pentru participarea la prestigiosul concurs IKA Culinary Olympics 2024. Această inițiativă este susținută prin cele trei branduri internationale: Mutti Pomodoro, Tabasco®Brand și La Molisana – paste, branduri cu traditie in domeniul gastronomic. De-a lungul timpului Parmafood a fost mereu alaturi de initiativele care incurajeaza excelenta in industria Horeca. Olimpiada Culinară de la Stuttgart, IKA Culinary Olympics 2024 (https://www.olympiade-der-koeche.com ) va avea loc între 2 și 7 februarie 2024. Aceasta nu este doar o competiție, ci o adevărată celebrare a inovației și excelenței în lumea culinară, reunind cei mai talentați profesioniști din gastronomie din toate colțurile lumii.
Participarea la aceasta competitie pune Romania pe harta culinară internațională. România a avut si anterior reprezentări remarcabile, echipele noastre demonstrând constant pasiune, dedicare și un nivel inalt de profesionalism, lucruri care au consolidat prestigiul țării noastre în cadrul competiției.

Pentru editia 2024, delegația Romaniei este alcătuită din membri dedicați ai Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism din România, bucatari profesionisti, cu participari anterioare la competitii internationale.


Echipa Nationala de Bucatari Profesionisti :
Bercea Dragoș - Team Manager
Mocan Emanuel - Team Captain
Zancianu Marian, Vreme Alexandru, Bejenaru Vasilică Marinică, Murariu Alin - Chefi
Ștefan Alexandru, Flavian Dobre - Pastry Chefs
Nistor Daniel - Prim Ajutor
Necula Mihai Ciprian – Ajutor


Echipa Nationala de Bucatari Juniori :
Cozma Bogdan - Team Manager
Dragomir Mihai - Team Captain
Antohi Paul Andrei, Țicușan Cristian Robert, Adam Filip, Bejenaru Matei - Chefi
Munteanu Dadiana - Pastry Chef
Borza Răzvan - Prim Ajutor
Miron Andrei, Toader David - Ajutori

Despre Parmafood
Cu o experiență de peste 30 de ani pe piața românească, Parmafood este recunoscuta pentru contribuția sa semnificativă în domeniul HoReCa și pentru parteneriatele strategice stabilite cu branduri internaționale de prestigiu. Mutti, Tabasco®Brand și La Molisana, fiecare cu o istorie bogată și o reputație de necontestat în lumea gastronomiei, vor fi alături de echipa României pentru a asigura performanță de top și inovație în cadrul competiției. Fiecare dintre aceste branduri reprezintă standarde înalte de calitate, reflectând angajamentul Parmafood pentru excelenta.